Sunday, February 14, 2016

Bacaan Sholawat, Bacalah Setiap Hari Minimal Setelah Sholat Magrib


Bacaan Sholawat, Bacalah Setiap Hari Minimal Setelah Sholat Magrib



Duh gusti Allah...
Nyuwun pangapuroo...
Sekadahipun....
Dusooo.. kito....
Duh gusti Allah...
Nyuwun pangapuroo...
Sekatahipun....
Dusooo.. kito....
Lan dusanipun..muslimin sedoyo..
Lan dusanipun tiang indonesia sedoyo....
Utaminipun tiang sepuh kito....

Astaghfirullah.....Rabalbara..ya..
Astaghfirullah.....Minal..Khatooyaa
Robbizidni..Ilman Nafi'a ..
Wawa..Fiqniii, amalan sholekhahh

Iling-ilingooo
Pesenku iki....
Rina lan wengii
Jonganti lali
Iling-ilingooo
Pesenku iki....
Rina lan wengii
Jonganti lali
Urip ing nduyoo
Sing ati-ati
Kabeh manungso...
Bakal'e mati..
Kabeh menungso..
Bakal'e mati..

Astaghfirullah.....Rabalbara..ya..
Astaghfirullah.....Minal..Khatooyaa
Robbizidni..Ilman Nafi'a ..
Wawa..Fiqniii, amalan sholekhahh

Urip.. ing nduyo..
Jo mondar-mandir...
Namung nuruti..
Nafsune pikir..
Urip.. ing nduyo..
Jo mondar-mandir...
Namung nuruti..
Nafsune pikir..
Opo..Siroo
Ora kuwatir...
Bakal ngadep'i ...
Munkar lan nakir..
Bakal ngadep'i...
Munkar lan nakir...

Astaghfirullah.....Rabalbara..ya..
Astaghfirullah.....Minal..Khatooyaa
Robbizidni..Ilman Nafi'a ..
Wawa..Fiqniii, amalan sholekhahh

Artikel Terkait

Bacaan Sholawat, Bacalah Setiap Hari Minimal Setelah Sholat Magrib
4/ 5
Oleh