Thursday, January 26, 2017

Lirik Lagu Kebacut Tresno OM Wawes

Lirik Lagu Kebacut Tresno OM Wawes
Lirik lagu kebacut tresno dari OM WAWES ini menceritakan kisah seseorang yang sedih karena sudah terlanjur cinta dengan seseorang tapi cintanya tak terbalaskan. 
Lebih jelasnya silahkan baca lirik lagu kebacut tresno OM WAWES.


Bagi yang penasaran dengan lagu-lagu dari OM WAWES silahkan download koleksi lagu terbaru dari OM WAWES, silahkan Download KLIK DISINI

Lirik Lagu Kebacut Tresno

Naliko aku nemu roso tresno
marang sliramu nglakoni crito
urep tansah nyawiji

marang sliramu sing ono ning ati
nanging atimu wes ono
sing duwenii…..

aku kebacut tresno marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongsooo
aku trimo lungooo…

wes tak lilak – lilakke kowe
wes tak ikhlas – ikhlaske kowe
wes tak lalek – lalekke kowe

yen wes dalane kudu kuat atine
kudu kuat atine….

tresnyoh atiku yen eleng janjine
keronto-ronto nelongso urepku
akuw es nyoba ikhlas
nanging crito iki muk gawe kandas
ra nyongko akhir e
kowe luweh milih kae

aku kebacut marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongso
aku trimo lungo

wes tak lilak – lilakke kowe
wes tak ikhlas – ikhlaske kowe
wes tak lalek – lalekke kowe

yen wes dalane kudu kuat atine
kudu kuat atine….

wes tak lilak – lilakke kowe
wes tak ikhlas – ikhlaske kowe
wes tak lalek – lalekke kowe

yen wes dalane kudu kuat atine
kudu kuat atine….

Berikut artikel tentang Lirik Lagu Kebacut Tresno dari OM WAWES, kunjungi terus blog ini untuk melihat update terbaru tentang OM WAWES....

Artikel Terkait

Lirik Lagu Kebacut Tresno OM Wawes
4/ 5
Oleh