Thursday, February 9, 2017

Lirik lagu kimcil kepolen NDX AKA

Lirik lagu kimcil kepolen NDX AKA, Buat para pecinta musik hip hop dangdut dan fans NDX A.K.A Familia, yang belum hafal lirik lagu-lagu dari NDX A.K.A. Wajib kalian hafalin lirik lagu-lagunya biar bisa ikut nyanyi saat nonton NDX A.K.A atau saat dengerin lagunya. Berikut ini lirik lagu kimcil kepolen dari NDX A.K.A


Lirik lagu kimcil kepolen NDX AKA
pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
ono opo kok koe bedo karo aku iki
opo aku salah nek aku tresno koe
po pendak dino atimu enenge gelisah

mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
menang rupo kalah rupo aku ora popo

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
koe selingkuh ro konc*ku cerakku iki
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

jaremu nek ra fu koe ora i love you
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ib*mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Baca juga : Jadwal NDX AKA Terbaru

Berikut lirik lagu kimcil kepolen dari NDX A.K.A, buat pecinta hip hop dangdut dan fans NDX A.K.A Familia, pantengin terus blog ini untuk mendapatkan info terbaru seputar musik dangdut.

Tag: ndx aka, aka familia, ndx aka sayang, ndx aka kimcil kepolen, ndx aka mp3, video ndx aka, youtube ndx aka, lagu ndx aka, hip hop dangdut

Artikel Terkait

Lirik lagu kimcil kepolen NDX AKA
4/ 5
Oleh